Ons portfolio

Bekijk hier aan eental afgeronde projecten

%

Schadeherstel

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten schade. Van kleine krasjes en deuken, tot grote schade na bijvoorbeeld een ongeluk. Daarnaast zijn wij ook een ster in het overspuiten van voertuigen. Ideaal om jouw auto weer in een nieuw jasje te zetten.

%

Velgen herstel

Wij doen er alles aan om de velgen zo snel mogelijk te herstellen. Je wilt ten slotte zo snel mogelijk weer onderweg zijn. Uiteindelijk zijn wij in ieder geval van één ding zeker: de velgen zullen er weer zo goed als nieuw uitzien.

%

Boten herstel

Schade aan het polyester komt regelmatig voor. Dit ontstaat vaak tijdens het aanmeren van de boot. Daarnaast kunnen wij ook de striping van de boot vernieuwen, of de boot overspuiten voor een compleet nieuwe look.

%

T

Industrieel spuitwerk

Met industrieel spuitwerk zetten wij allerlei verschillende voorwerpen in een nieuw jasje. En nee, dit is niet alleen interessant voor bedrijven. Denk als bijvoorbeeld aan de inboedel, zoals deuren, tafels, stoelen en andere meubels. 

Tevreden klanten

"Super goede service.
Botsing met een paaltje... flinke deuk erin en het zag er niet meer uit. Gelijk bij Chris langsgegaan om te vragen of hij er wat mee kon. En dat kon hij wel. Na het schadeherstel was er niets meer van de deuk te zien! Hij zag er zelfs beter uit dan voorheen... zeker een aanrader! "

Roy van den Berg

"Snel en vakkundig geholpen!
Mijn auto had schade aan de achterbumper en had in het portier een aantal deukjes. Beide zijn op een zeer nette manier hersteld. In het bijzonder is het spuitwerk op de bumper perfect uitgevoerd! Complimenten voor het vakwerk en de goede service en nogmaals bedankt!"

Auto hersteld

Jan Pauw

Autherstel 't Hoen

Autoherstel 't Hoen is opgericht in 2017 en een specialist in verschillende type werkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf bij de SBB. 

Verzekeringen

Autoherstel 't Hoen werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Wij gaan altijd persoonlijk op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie.

© Copyright Autoherstel 't Hoen 2021 | Website door Website Wonders