Onze werkzaamheden

Neem een kijkje achter de schermen bij Autoherstel ’t Hoen

Schadeherstel in Sliedrecht

Schade oplopen… het is vervelend. En je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom staan wij bij autoherstel ’t hoen klaar om jouw schade te herstellen. Wij werken met uiterste precisie en doen er alles aan om de schade zo goed mogelijk weg te werken.

De meestvoorkomende schade bevindt zich aan de bumper, zijkant of kop van het voertuig. Daarom is het op voorhand lastig te zeggen hoelang het herstel precies gaat duren. Wil je een inschatting voor jouw schadeherstel? Stuur ons dan gerust een WhatsApp.

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten schade. Van kleine krasjes en deuken, tot grote schade na bijvoorbeeld een ongeluk. Daarnaast zijn wij ook een ster in het overspuiten van voertuigen. Ideaal om jouw auto weer in een nieuw jasje te zetten.

Autoherstel is onze grootste kwaliteit, maar zeker niet de enige. Naast autoschade herstellen wij ook nog andere voertuigen, zoals motorfietsen, scooters, bedrijsbussen en boten. Wij komen van alles tegen in onze garage in Sliedrecht.

%

Autoherstel

%

Scooter

%

Motorfiets

%

Bedrijfsbus

Velgen herstel

Stoeprandschade, iedereen kent het wel. Je rijdt net iets te dicht langs de stoep en het is gebeurd. Daarom bieden wij bij autoherstel ’t Hoen de unieke kwaliteit om velgen te herstellen.

Wij doen er alles aan om de velgen zo snel mogelijk te herstellen. Je wilt ten slotte zo snel mogelijk weer onderweg zijn. In sommige gevallen, zoals met siliconen, duurt dit net iets langer. Uiteindelijk zijn wij in ieder geval van één ding zeker: de velgen zullen er weer zo goed als nieuw uitzien.

Daarnaast kun je ook zonder schade bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan verf, waarmee wij de velgen in vrijwel alle kleuren kunnen spuiten.

%

Schuren

%

Plamuren

%

Grondverf

%

Uitschuren

%

Overspuiten

Boten herstel

Het herstellen van boten is een van onze verborgen kwaliteiten. Over de jaren heen hebben wij een diversiteit aan boten mogen herstellen. Daarom kunnen wij dit nu met trots aanbieden.

Je kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden. Schade aan het polyester komt regelmatig voor. Dit ontstaat vaak tijdens het aanmeren van de boot. Daarnaast kunnen wij ook de striping van de boot vernieuwen, of de boot overspuiten voor een compleet nieuwe look.

Wegens deze diversiteit is het lastig in te schatten hoelang het herstel precies gaat duren. Het vernieuwen van de striping gaat bijvoorbeeld sneller dan het wegwerken van grote schade aan de boot. Daarom raden wij aan even contact op te nemen voor verdere informatie.

%

Schadeherstel

%

Overspuiters

%

Striping

Industrieel spuitwerk

Met industrieel spuitwerk zetten wij allerlei verschillende voorwerpen in een nieuw jasje. En nee, dit is niet alleen interessant voor bedrijven.

Denk als particulier bijvoorbeeld aan de inboedel, zoals deuren, tafels, stoelen en andere meubels. Voor bedrijven nemen wij ook opdrachten met grotere aantallen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overspuiten van ventilatieroosters of binnen/buiten airco’s.

Bij industrieel spuitwerk bekijken wij alles uiterst persoonlijk. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Autherstel 't Hoen

Autoherstel 't Hoen is opgericht in 2017 en een specialist in verschillende type werkzaamheden. Daarnaast zijn wij ook een erkend leerbedrijf bij de SBB. 

Verzekeringen

Autoherstel 't Hoen werkt samen met vrijwel alle verzekeraars. Wij gaan altijd persoonlijk op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie.

© Copyright Autoherstel 't Hoen 2021 | Website door Website Wonders